DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8440

Название: Україна як перспективний світовий експортер органічного натурального меду
Авторы: Яценко, О. М.
Yatsenko, O.
Ключевые слова: бджільництво
товаровиробники
зовнішня торгівля
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Яценко О. М. Україна як перспективний світовий експортер органічного натурального меду / О. М. Яценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 420–425.
Аннотация: Галузь бджільництва володіє достатнім експортоутворюючим потенціалом, відповідає вимогам глобального попиту та спроможна забезпечити світовий ринок глобальним продуктом. Необхідно зазначити, що у 2016 р. український мед пройшов міжнародну сертифікацію і тепер відповідає вимогам міжнародного стандарту з харчової безпеки FSSC 22000, що підвищить його репутацію перед імпортерами. Необхідно пам’ятати, що мед є найвідомішим продуктом бджіл, але, безумовно, не найважливішим. Бджоли завдяки своїй обпилювальній роботі мають важливе значення для підтримки біорізноманіття планети і абсолютно необхідні для запилення багатьох культур, ентомофільні культури складають 80 %. Тільки в Сполучених Штатах Америки від запилення медоносними бджолами виробляється сільськогосподарської продукції на суму 40 мільярдів доларів. Це передусім фрукти, овочі, горіхи, зернові, круп’яні і технічні культури.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8440
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_420-425.pdf174,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет