DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8443

Название: Розвиток буряківництва в контексті поширення органічного виробництва
Авторы: Томашевська, О. А.
Tomashevska, O.
Ключевые слова: органічний цукор
культура землеробства
бурякова галузь
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Томашевська О. А. Розвиток буряківництва в контексті поширення органічного виробництва / О. А. Томашевська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 62–66.
Аннотация: Актуальність дослідження проблем розвитку виробництва цукрових буряків в Україні обумовлюється, в першу чергу, важливістю продукту його переробки – цукру та наявністю постійного попиту на нього. Так, за даними Міжнародної організації цукру (ISO), у 2015-2016 цукровому сезоні вперше за останні п’ять років виник дефіцит цукру в світі – в межах 2,5 млн т. Експерти прогнозують, що в 2016-2017 маркетинговому році дефіцит сягне 6,2-8,5 млн т. Хоча органічний цукровий буряк і цукор із нього в Україні поки що не виробляється, проте, в контексті стрімкого розвитку органічного сільськогосподарського виробництва, певні перспективи існують.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8443
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_62-66.pdf166,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет