DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8444

Название: Вміст амінокислот у зерні сортів і ліній пшениць в умовах органічного виробництва
Авторы: Господаренко, Г. М.
Hospodarenko, G.
Любич, В. В.
Lubich, V.
Ключевые слова: якість зерна
амінокислотний склад
сорти пшениці
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Господаренко Г. М. Вміст амінокислот у зерні сортів і ліній пшениць в умовах органічного виробництва / Г. М. Господаренко, В. В. Любич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 27–32.
Аннотация: Сорт – основний елемент органічного виробництва, оскільки мають різну реакцію на біотичні та абіотичні чинники навколишнього природного середовища. Сучасні сорти пшениці характеризуються високим потенціалом урожайності зерна, проте вміст білка не завжди відповідає оптимальному показнику. Відомо, що зерно малопоширених видів пшениць та ліній, отриманих гібридизацією з ними, має вищий вміст білка збалансований за амінокислотним складом. Тому вивчення амінокислотного складу зерна сортів і ліній пшениць актуальне.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8444
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_27-32.pdf283,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет