Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8454
|
Название: | Перспективи розвитку виробництва органічної гречки |
Авторы: | Мірзоєва, Т. В. Mirzoeva, T. |
Ключевые слова: | органічне виробництво асоціація виробників гречки потенціал гречки |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Мірзоєва Т. В. Перспективи розвитку виробництва органічної гречки / Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 91–95. |
Аннотация: | Традиційною для нашого населення та й для всіх слов’ян у цілому круп’яною культурою з давніх давен є гречка. Нині найбільше гречки вирощують у Росії, Китаї та Україні. Щорічно українці з’їдають 155-180 тис. т гречки. Проте в останні роки ситуація на вітчизняному ринку гречки через певні складнощі привертає прискіпливу увагу як науковців, так і практиків. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8454 |
ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|