DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8454

Название: Перспективи розвитку виробництва органічної гречки
Авторы: Мірзоєва, Т. В.
Mirzoeva, T.
Ключевые слова: органічне виробництво
асоціація виробників гречки
потенціал гречки
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Мірзоєва Т. В. Перспективи розвитку виробництва органічної гречки / Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 91–95.
Аннотация: Традиційною для нашого населення та й для всіх слов’ян у цілому круп’яною культурою з давніх давен є гречка. Нині найбільше гречки вирощують у Росії, Китаї та Україні. Щорічно українці з’їдають 155-180 тис. т гречки. Проте в останні роки ситуація на вітчизняному ринку гречки через певні складнощі привертає прискіпливу увагу як науковців, так і практиків.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8454
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_91-95.pdf250,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет