DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8462

Название: Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва
Авторы: Шуляр, А. Л.
Shular, A.
Ключевые слова: органічна курятина
курячі яйця
органічне господарство
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Шуляр А. Л. Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва / А. Л. Шуляр // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 138–142.
Аннотация: У сільському господарстві України органічне виробництво вже довгий час є однією з ТОП-тем. У країнах ЄС виробництво органічних курячих яєць починає займати все більшу частку ринку. Так, у Швейцарії органічні яйця займають близько 20 % ринку, а у Німеччині, Франції, та Австрії – понад 10 %. Варто зазначити, що органічне м'ясо займає невеликі частки ринку через велику націнку виробників.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8462
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_138-142.pdf168,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет