Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8462
|
Название: | Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва |
Авторы: | Шуляр, А. Л. Shular, A. |
Ключевые слова: | органічна курятина курячі яйця органічне господарство |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Шуляр А. Л. Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва / А. Л. Шуляр // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 138–142. |
Аннотация: | У сільському господарстві України органічне виробництво вже довгий час є однією з ТОП-тем. У країнах ЄС виробництво органічних курячих яєць починає займати все більшу частку ринку. Так, у Швейцарії органічні яйця займають близько 20 % ринку, а у Німеччині, Франції, та Австрії – понад 10 %. Варто зазначити, що органічне м'ясо займає невеликі частки ринку через велику націнку виробників. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8462 |
ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|