Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8464
|
Название: | Особливості виробництва органічного молока |
Авторы: | Шуляр, А. Л. Shular, A. Ткачук, В. П. Tkachuk, V. Омелькович, С. П. Omelkovych, S. |
Ключевые слова: | органічні корми сертифікація сільськогосподарської продукції охорона здоров’я тварин |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Шуляр А. Л. Особливості виробництва органічного молока / А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, С. П. Омелькович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 160–164. |
Аннотация: | Ринок органічної продукції вже близько двох десятиріч є одним з найбільш динамічних ринків продовольства у світі й стає популярною альтернативою споживанню традиційної продукції. Попит на органічну продукцію у країнах Європейського Союзу вдвічі перевищує пропозицію, тому значні її обсяги з великим успіхом експортуються у ці країни для подальшої переробки та споживання, а українські органічні експортери продовжують бути одними з найважливіших постачальників на міжнародній арені. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8464 |
ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|