Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8467
|
Название: | Особливості переробки органічної продукції |
Авторы: | Кальчук, Л. А. Kalchuk, L. Трохименко, В. З. Trohimenko, V. |
Ключевые слова: | органічні методи землеробства органічні інгредієнти органічні стандарти |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Кальчук Л. А. Особливості переробки органічної продукції / Л. А. Кальчук, В. З. Трохименко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 155–159. |
Аннотация: | Останнім часом одним з найбільш актуальних питань у галузі управління якістю є забезпечення якості харчової продукції. Вимоги споживачів у цій сфері більш суворі, ніж в інших галузях промисловості, оскільки від складу, якості приготування, дотримання технології виробництва, переробки, зберігання, упаковки, транспортування такої продукції залежать здоров'я, фізичне благополуччя і життя кожної людини. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8467 |
ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|