DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8467

Название: Особливості переробки органічної продукції
Авторы: Кальчук, Л. А.
Kalchuk, L.
Трохименко, В. З.
Trohimenko, V.
Ключевые слова: органічні методи землеробства
органічні інгредієнти
органічні стандарти
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кальчук Л. А. Особливості переробки органічної продукції / Л. А. Кальчук, В. З. Трохименко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 155–159.
Аннотация: Останнім часом одним з найбільш актуальних питань у галузі управління якістю є забезпечення якості харчової продукції. Вимоги споживачів у цій сфері більш суворі, ніж в інших галузях промисловості, оскільки від складу, якості приготування, дотримання технології виробництва, переробки, зберігання, упаковки, транспортування такої продукції залежать здоров'я, фізичне благополуччя і життя кожної людини.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8467
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_155-159.pdf168,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет