Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8469
|
Название: | Якість та безпечність молока, виробленого у фермерських господарствах |
Авторы: | Фурман, С. В. Furman, S. Лісогурська, Д. В. Lisohurska, D. Лігоміна, І. П. Lihomina, I. Лісогурська, О. В. Lisogurska, О. |
Ключевые слова: | проби молока лабораторні дослідження умови утримання |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Якість та безпечність молока, виробленого у фермерських господарствах / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, І. П. Лігоміна, О. В. Лісогурська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 142–146. |
Аннотация: | Основними товаровиробниками сільськогосподарської продукції в Україні є сільськогосподарські підприємства та малі господарства. До малих форм господарювання належать господарства населення та фермерські господарства. Останнім часом їх значення в аграрній сфері зростає і не дивлячись на існування проблем, вони є важливими товаровиробниками сільськогосподарської продукції, в тому числі і виробництва молока. Тому ми поставили перед собою мету зробити оцінку якості та безпечності молока, виробленого у фермерських господарствах. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8469 |
ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|