DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8469

Название: Якість та безпечність молока, виробленого у фермерських господарствах
Авторы: Фурман, С. В.
Furman, S.
Лісогурська, Д. В.
Lisohurska, D.
Лігоміна, І. П.
Lihomina, I.
Лісогурська, О. В.
Lisogurska, О.
Ключевые слова: проби молока
лабораторні дослідження
умови утримання
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Якість та безпечність молока, виробленого у фермерських господарствах / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, І. П. Лігоміна, О. В. Лісогурська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 142–146.
Аннотация: Основними товаровиробниками сільськогосподарської продукції в Україні є сільськогосподарські підприємства та малі господарства. До малих форм господарювання належать господарства населення та фермерські господарства. Останнім часом їх значення в аграрній сфері зростає і не дивлячись на існування проблем, вони є важливими товаровиробниками сільськогосподарської продукції, в тому числі і виробництва молока. Тому ми поставили перед собою мету зробити оцінку якості та безпечності молока, виробленого у фермерських господарствах.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8469
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_142-146.pdf244,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет