Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8488
|
Название: | Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника |
Авторы: | Діхтяр, О. О. Dikhtiar, O. Кривий, М. М. Kryvyi, M. |
Ключевые слова: | природні антиоксиданти продукти бджільництва техногенне забруднення |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Діхтяр О. О. Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника / О. О. Діхтяр, М. М. Кривий // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 208–210. |
Аннотация: | Антиоксиданти – це сполуки природного або штучного походження, які зв’язують зайві вільні радикали, перешкоджають прискореному окисненню ліпідів і утворенню небажаних продуктів окиснення. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8488 |
ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|