DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8488

Название: Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника
Авторы: Діхтяр, О. О.
Dikhtiar, O.
Кривий, М. М.
Kryvyi, M.
Ключевые слова: природні антиоксиданти
продукти бджільництва
техногенне забруднення
Issue Date: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Діхтяр О. О. Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника / О. О. Діхтяр, М. М. Кривий // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 208–210.
Аннотация: Антиоксиданти – це сполуки природного або штучного походження, які зв’язують зайві вільні радикали, перешкоджають прискореному окисненню ліпідів і утворенню небажаних продуктів окиснення.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8488
ISBN: 978-966-8706-89-9
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2017_208-210.pdf157,31 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University