|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8616
|
Название: | Відтворна здатність свиноматок при використанні сорбентів важких металів |
Другие названия: | Воспроизводимая способность свиноматок при использовании сорбентов тяжелых металлов The reproductive capacity of sows when using sorbents of heavy metals |
Авторы: | Басаргін, В. А. Басаргин, В. А. Basargin, V. Лавринюк, О. О. Лавринюк, О. А. Lavryniuk, O. Степаненко, В. М. Степаненко, В. Н. Stepanenko, V. |
Ключевые слова: | свиноматки sows відтворна здатність воспроизводимая способность reproduction ability важкі метали тяжелые металы heavy metals |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Подільський державний аграрно-технічний університет |
Библиографическое описание: | Басаргін В. А. Відтворна здатність свиноматок при використанні сорбентів важких металів / В. А. Басаргін, О. О. Лавринюк, В. М. Степаненко // Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи : матеріали VІІ міжнар. наук.-практ. конф., 25–26 трав. 2017 р. – Кам’янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2017. – С. 75–78. |
Аннотация: | Безпека і якість продовольства та харчових продуктів є одними із основних факторів, що визначають здоров’я людей і збереження генофонду населення України. Проблема якості продукції тваринництва – це перш за все проблема сировини, що викликана неможливістю змінити основні еколого-технологічні показники на стадіях її виробництва та переробки. Безопасность и качество продовольствия и пищевых продуктов являются одними из основных факторов, определяющих здоровье людей и сохранения генофонда населения Украины. Проблема качества продукции животноводства – это прежде всего проблема сырья, вызванная невозможностью изменить основные эколого-технологические показатели на стадиях ее производства и переработки. The safety and quality of food and food products are one of the new factors that determine the health of people and the preservation of the gene pool the population of Ukraine. The problem of the quality of livestock products is before all the problem of raw materials, caused by the inability to change the main ecologotype indicators at the stages of its production and processing. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8616 |
ISBN: | 978-617-620-240-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|