DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8816

Название: Фінансові інструменти стимулювання інноваційної активності молокопереробних підприємств України
Другие названия: Финансовые инструменты стимулирования инновационной активности молокоперерабатывающих предприятий Украины
Financial instruments for stimulating the innovation activity of dairy processing enterprises of Ukraine
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В.
Chugaievska, S.
Ключевые слова: молочні підприємства
молочные предприятия
dairy enterprises
молокопереробна галузь
молокоперерабатывающая отрасль
dairy industry
управління інноваційною діяльністю
управления инновационной деятельностью
management of innovation activity
новітні технології
новые технологии
new technologies
попит
спрос
demand
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Чугаєвська С. Фінансові інструменти стимулювання інноваційної активності молокопереробних підприємств України / С. Чугаєвська // Фінансові інструменти регіонального розвитку : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2017 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 125–128.
Аннотация: Молокопереробна галузь України, до якої відносять маслоробний, сироробний, молочноконсервний напрями та виробництво продукції з незбираного молока, на даний час є однією із провідних галузей у структурі харчової індустрії держави, адже забезпечує населення життєво необхідними продуктами харчування. Підвищення ефективності підприємств даної галузі передбачає введення у виробництво інноваційних продуктів задля покращення якості продукції, оптимізації цінової політики при дотриманні стабільних взаємозв'язків із постачальниками молочної сировини.
Молокоперерабатывающая отрасль Украины, к которой относят маслодельный, сыродельный, молочноконсервный направления и производство цельномолочной продукции, в настоящее время является одной из ведущих отраслей в структуре пищевой индустрии государства, ведь обеспечивает население жизненно необходимыми продуктами питания. Повышение эффективности предприятий данной отрасли предусматривает введение в производство инновационных продуктов для улучшения качества продукции, оптимизации ценовой политики при соблюдении стабильных взаимосвязей с поставщиками молочного сырья
The dairy industry of Ukraine, which includes butter, cheese, milk canning and production of whole milk, is currently one of the leading sectors in the structure of the food industry of the state, as it provides the population with vitally important food products. Increasing the efficiency of enterprises in this sector involves the introduction of innovative products in order to improve the quality of products, optimize price policy while maintaining a stable relationship with suppliers of dairy raw materials.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8816
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
FIRR_2017_125-128.pdf277,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет