DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8883

Название: Інноваційний розвиток підприємств молочної галузі
Другие названия: Инновационное развитие предприятий молочной отрасли
Innovative development of dairy enterprises
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В.
Chugaievska, S.
Ключевые слова: інновації
инновации
innovations
інноваційна політика
инновационная политика
innovation policy
молокопереробна галузь
молокоперерабатывающая отрасль
dairy industry
продукція молокопереробних підприємств
продукция молокоперерабатывающих предприятий
products of dairy processing enterprises
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Інноваційний розвиток підприємств молочної галузі / С. В. Чугаєвська // Формування та розвиток сучасної моделі біоекономічної системи на сільських територіях : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 18 трав. 2017 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 193–198.
Аннотация: Стратегічний напрям розвитку української економіки відповідно до європейських стандартів, ефективність функціонування молокопереробних підприємств визначається впливом як умов господарювання, організаційної структури, методів керування, матеріально-технічної бази, фінансового забезпечення, так і введенням у виробництво менш енергоємних, екологічно чистих та безпечних для споживання видів продукції.
Стратегическое направление развития украинской экономики в соответствии с европейскими стандартами, эффективность функционирования молокоперерабатывающих предприятий определяется влиянием как условий хозяйствования, организационной структуры, методов управления, материально-технической базы, финансового обеспечения, так и введением в производство менее энергоемких, экологически чистых и безопасных для потребления видов продукции.
The strategic direction of development of the Ukrainian economy in accordance with European standards, the efficiency of the functioning of dairy processing enterprises are determined by the impact of both the conditions of management, the organizational structure, management methods, material and technical basis, financial support, and the introduction of production of less energy-intensive, environmentally friendly and safe for consumption of types of products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8883
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
FtRSMES_2017_193-198.pdf475,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет