DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8944

Название: Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області
Другие названия: Технология производства рыбы холодного копчения в условиях ООО «Ревега» Бердичевского района Житомирской области
Technology of cold smoked fish production in the conditions of Revega LLC, Berdychivsky district, Zhytomyr region
Авторы: Груша, В. В.
Grusha, V.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: технологія
технология
technology
переробка
переработка
recycling
риба
рыба
fish
холодне копчення
холодное копчение
cold smoking
температура
temperature
Issue Date: 2016
Издатель: Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г.
Библиографическое описание: Груша В. В. Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області / В. В. Груша, С. П. Вербельчук // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали III міжнар. наук. конф. студ. та учнів. молоді, 27–28 жовт. 2016 р. / Подільський держ. аграр.-техн. ун-т. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2016. – С. 143–144.
Аннотация: Актуальною проблемою сьогодення є забезпечення населення високоякісними продуктами харчування підвищеної харчової і біологічної цінності. Обумовлено це порушенням харчового статусу, недостачею цілого ряду незамінних факторів харчування. У зв'язку з цим все більшого значення набуває концепція створення нових, збалансованих за хімічним складом, збагачених функціональними компонентами харчових продуктів і забезпечення їх збереженості, безпечності після технологічної обробки, а також в процесі зберігання.
Актуальной проблемой современности является обеспечение населения высококачественными продуктами питания повышенной пищевой и биологической ценности. Обусловлено это нарушением пищевого статуса, нехваткой целого ряда незаменимых факторов питания. В связи с этим все большее значение приобретает концепция создания новых, сбалансированных по химическому составу, обогащенных функциональными компонентами пищевых продуктов и обеспечение их сохранности, безопасности после технологической обработки, а также в процессе хранения.
The current problem of the present is the provision of the population high-quality food products of high nutritional value and biological value. This is due to a violation of the food status, lacking in a number unnecessary nutrition factors. In this regard, it becomes more and more important the concept of creating new, balanced by chemical composition, enriched functional components of food products and their provision safety, safety after machining, and also during storage.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8944
ISBN: 978-617-620-223-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
SPVPTV_2016_143-144.pdf104,39 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University