|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8944
|
Название: | Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області |
Другие названия: | Технология производства рыбы холодного копчения в условиях ООО «Ревега» Бердичевского района Житомирской области Technology of cold smoked fish production in the conditions of Revega LLC, Berdychivsky district, Zhytomyr region |
Авторы: | Груша, В. В. Grusha, V. Вербельчук, С. П. Verbelchuk, S. |
Ключевые слова: | технологія технология technology переробка переработка recycling риба рыба fish холодне копчення холодное копчение cold smoking температура temperature |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г. |
Библиографическое описание: | Груша В. В. Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області / В. В. Груша, С. П. Вербельчук // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали III міжнар. наук. конф. студ. та учнів. молоді, 27–28 жовт. 2016 р. / Подільський держ. аграр.-техн. ун-т. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2016. – С. 143–144. |
Аннотация: | Актуальною проблемою сьогодення є забезпечення населення високоякісними продуктами харчування підвищеної харчової і біологічної цінності. Обумовлено це порушенням харчового статусу, недостачею цілого ряду незамінних факторів харчування. У зв'язку з цим все більшого значення набуває
концепція створення нових, збалансованих за хімічним складом, збагачених
функціональними компонентами харчових продуктів і забезпечення їх збереженості, безпечності після технологічної обробки, а також в процесі зберігання. Актуальной проблемой современности является обеспечение населения высококачественными продуктами питания повышенной пищевой и биологической ценности. Обусловлено это нарушением пищевого статуса, нехваткой целого ряда незаменимых факторов питания. В связи с этим все большее значение приобретает
концепция создания новых, сбалансированных по химическому составу, обогащенных
функциональными компонентами пищевых продуктов и обеспечение их сохранности, безопасности после технологической обработки, а также в процессе хранения. The current problem of the present is the provision of the population high-quality food products of high nutritional value and biological value. This is due to a violation of the food status, lacking in a number
unnecessary nutrition factors. In this regard, it becomes more and more important
the concept of creating new, balanced by chemical composition, enriched
functional components of food products and their provision safety, safety after machining, and also during storage. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8944 |
ISBN: | 978-617-620-223-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|