DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8980

Название: Сучасні технології виробництва твердих сирів
Другие названия: Современные технологии производства твердых сыров
Modern technologies for the production of hard cheeses
Авторы: Данилюк, А. Ю.
Danilyuk, A.
Вербельчук, Т. В.
Verbelchuk, T.
Ключевые слова: технологія
технология
technology
виробництво
производство
production
тверді сири
твердые сыры
hard cheeses
визрівання
вызревания
aging
бактеріальні культури
бактериальные культуры
bacterial cultures
Дата публикации: 2016
Издатель: Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г.
Библиографическое описание: Данилюк А. Ю. Сучасні технології виробництва твердих сирів / А. Ю. Данилюк, Т. В. Вербельчук // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали III міжнар. наук. конф. студ. та учнів. молоді, 27–28 жовт. 2016 р. / Подільський держ. аграр.-техн. ун-т. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2016. – С. 144–146.
Аннотация: За останні роки в Україні спостерігається зростання обсягів виробництва сирів. Ринкова економіка ставить перед молочною промисловістю проблему підвищення якості сирів для подальшого завоювання ринків їх збуту. З кожним роком споживання сиру в Україні збільшується. В 2004 році українець споживав 1,5 кг сиру за рік, а сьогодні ця цифра становить 3 кг, тобто всього 120...130 тис. т за рік. Споживання сиру в Україні буде рости. А значить і загальний об’єм ринку буде безперервно збільшуватись.
За последние годы в Украине наблюдается рост объемов производства сыров. Рыночная экономика ставит перед молочной промышленностью проблему повышения качества сыров для дальнейшего завоевания рынков их сбыта. С каждым годом потребление сыра в Украине увеличивается. В 2004 году украинец потреблял 1,5 кг сыра в год, а сегодня эта цифра составляет 3 кг, то есть всего 120...130 тыс. т в год. Потребление сыра в Украине будет расти. А значит и общий объем рынка будет непрерывно увеличиваться.
In recent years, Ukraine has seen an increase in production volumes cheeses The market economy poses a problem for the dairy industry improving the quality of cheese for further gaining markets for their sales. Every year, the consumption of cheese in Ukraine is increasing. In 2004. Ukrainian consumed 1.5 kg of cheese per year, and today this figure is 3 kg, that is, only 120...130 thousand tons per year. The consumption of cheese in Ukraine will grow. So it means and the overall market volume will increase steadily.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8980
ISBN: 978-617-620-223-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
SPVPTV_2016_144-146.pdf104,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет