Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут екології та лісу >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9018
|
Название: | Проблеми правового регулювання безпеки харчових продуктів |
Авторы: | Німко, О. Б. Nimko, O. |
Ключевые слова: | агропромисловий комплекс збудники якість продуктів |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Німко О. Б. Проблеми правового регулювання безпеки харчових продуктів / О. Б. Німко // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т екології та лісу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 159–161. |
Аннотация: | Постановка проблеми. Якість та безпека продуктів харчування відіграє дуже важливе значення для забезпечення глобального здоров’я як в Україні, так і в світі. Кожна країна не ізольована від інших країн через тісні транспортні, торгівельні контакти та зв’язки. Тому законодавче врегулювання механізму забезпечення безпеки харчових продуктів має пріоритетне значення не тільки для України, але й всіх країн, виробників харчових продуктів, їх продавців та споживачів. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9018 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|