DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут екології та лісу >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9018

Название: Проблеми правового регулювання безпеки харчових продуктів
Авторы: Німко, О. Б.
Nimko, O.
Ключевые слова: агропромисловий комплекс
збудники
якість продуктів
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Німко О. Б. Проблеми правового регулювання безпеки харчових продуктів / О. Б. Німко // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т екології та лісу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 159–161.
Аннотация: Постановка проблеми. Якість та безпека продуктів харчування відіграє дуже важливе значення для забезпечення глобального здоров’я як в Україні, так і в світі. Кожна країна не ізольована від інших країн через тісні транспортні, торгівельні контакти та зв’язки. Тому законодавче врегулювання механізму забезпечення безпеки харчових продуктів має пріоритетне значення не тільки для України, але й всіх країн, виробників харчових продуктів, їх продавців та споживачів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9018
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nauk_chyt_2017_159-161.pdf267,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет