DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут екології та лісу >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9039

Название: Радіологічні наслідки використання природних угідь при виробництві яловичини
Авторы: Борщенко, В. В.
Borshchenko, V.
Рязанцев, А. В.
Ryazantsev, A.
Потапчук, Ю. М.
Potapchuk, Yu.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Кривий, М. М.
Kryvyi, M.
Ключевые слова: радіологічна небезпека
продукція тваринництва
раціональне використання природних угідь
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Радіологічні наслідки використання природних угідь при виробництві яловичини / В. В. Борщенко, А. В. Рязанцев, Ю. М. Потапчук [та ін.] // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т екології та лісу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 24–30.
Аннотация: Постановка проблеми. Кормова база природних угідь набуває особливого значення в північних районах України, де вони займають вагоме місце в структурі землекористування, й потенційно можуть використовуватись для організації годівлі худоби м’ясного напрямку продуктивності. В результаті проведення огляду літератури у напрямку використання природних кормових угідь худобою м’ясного напрямку продуктивності слід зазначити, що однією з проблем їх використання є радіологічні наслідки. Зважаючи на те, що повністю заборонити використання природних кормових угідь практично неможливо, потрібно більш диференційовано підходити до їх використання, враховуючи ступінь радіологічної небезпеки.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9039
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nauk_chyt_2017_24-30.pdf761,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет