DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9066

Название: Загрози вітчизняному кооперативному законодавству та їх упередження
Авторы: Молдаван, Л. В.
Moldavan, L.
Ключевые слова: сільськогосподарські кооперативи
кооперативні об’єднання
сільськогосподарська кооперація
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Молдаван Л. В. Загрози вітчизняному кооперативному законодавству та їх упередження / Л. В. Молдаван // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 20–24.
Аннотация: Розвиток сільськогосподарських кооперативів, як і господарських структур будь-якої іншої організаційно-правової форми, залежить, насамперед, від наявності досконалої правової бази, яка регламентує принципи їх створення і функціонування. В Україні упродовж останніх 20-ти років зроблено немало, в тому числі за участю професійних консультантів міжнародних проектів технічної допомоги (TASIS, USAID й ін.), для формування законодавчо-нормативної бази з питань розвитку сільськогосподарської кооперації, яка відповідала б теоретичним основам та загальноприйнятним кооперативним практикам. Це стосується, зокрема, унормування неприбуткового статусу кооперативу, сутності і відмінностей видів кооперативів та принципів їхньої діяльності, членства і асоційованого членства у виробничих та обслуговуючи кооперативах, структури органів та демократичних принципів управління кооперативом, прав власності кооперативу, джерел формування майна та майнової його відповідальності, прав власності на пай членів кооперативу й ін.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9066
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cooperative_2018_20-24.pdf543,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет