DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/909

Название: Інноваційні підходи до вирішення проблеми харчування
Авторы: Холодова, О. Ю.
Гончар, Л. А.
Ключевые слова: виробництво м’яса
добавки
рослинна сировина
лікарські трави
бобові культури
нут
Дата публикации: 2013
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Холодова О. Ю. Інноваційні підходи до вирішення проблеми харчування / О. Ю. Холодова, Л. А. Гончар // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 112–116.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/909
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organic_20132_112-116.pdf183,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет