Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/909
|
Название: | Інноваційні підходи до вирішення проблеми харчування |
Авторы: | Холодова, О. Ю. Гончар, Л. А. |
Ключевые слова: | виробництво м’яса добавки рослинна сировина лікарські трави бобові культури нут |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Полісся |
Библиографическое описание: | Холодова О. Ю. Інноваційні підходи до вирішення проблеми харчування / О. Ю. Холодова, Л. А. Гончар // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 112–116. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/909 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|