Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9095
|
Название: | Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств |
Авторы: | Васильков, Є. В. Vasylkov, Ye. |
Ключевые слова: | сільськогосподарський кооператив аграрний ринок виробники |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Васильков Є. В. Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств / Є. В. Васильков // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 168–171. |
Аннотация: | З переходом до ринкової економіки держава відійшла від закупівельної функції, а її місце зайняли численні посередницькі організації. Дрібним і середнім виробникам все складніше виробляти конкурентоспроможну сільськогосподарську продукцію, використовуючи виключно традиційні механізми виробництва і збуту. В цих умовах важливого значення набувають процеси сільськогосподарської кооперації та агрохолдингізації. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9095 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|