DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9095

Название: Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств
Авторы: Васильков, Є. В.
Vasylkov, Ye.
Ключевые слова: сільськогосподарський кооператив
аграрний ринок
виробники
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Васильков Є. В. Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств / Є. В. Васильков // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 168–171.
Аннотация: З переходом до ринкової економіки держава відійшла від закупівельної функції, а її місце зайняли численні посередницькі організації. Дрібним і середнім виробникам все складніше виробляти конкурентоспроможну сільськогосподарську продукцію, використовуючи виключно традиційні механізми виробництва і збуту. В цих умовах важливого значення набувають процеси сільськогосподарської кооперації та агрохолдингізації.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9095
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cooperative_2018_168-171.pdf538,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет