Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9096
|
Название: | Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства |
Авторы: | Дмитрук, М. І. Dmytruk, M. |
Ключевые слова: | ринкова економіка споживачі виноград |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Дмитрук М. І. Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства / М. І. Дмитрук // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 171–176. |
Аннотация: | Розглянуто основні тенденції розвитку виробництва винограду в сільськогосподарських підприємствах України. Визначені його основні організаційно-економічні умови. Встановлено, що підвищення рівня концентрації позитивно впливає на зростання рівня рентабельності виробництва винограду. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9096 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|