DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9105

Название: Забезпечення конкурентоспроможності продукції скотарства
Авторы: Василенко, С. В.
Vasylenko, S.
Ключевые слова: галузь скотарства
виробництво продукціі скотарства
конкурентоспроможність продукції скотарства
НАССР
якість продукції скотарства
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Василенко С. В. Забезпечення конкурентоспроможності продукції скотарства / С. В. Василенко // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 31–35.
Аннотация: Постановка проблеми. З розвитком євроінтеграційних процесів для українських товаровиробників з точки зору реалізації продукції стануть ринки країн ЄС. Пройшло надто мало часу від вступу України до СОТ, щоб стверджувати, чи зазнає наше аграрне виробництво переваг чи недоліків, але це також буде залежати від впливу чинної влади. Враховуючи, що в арабських та інших країнах кількість жителів зростає і забезпеченість власними продуктами харчування не задовольняє потреби, для України слід сконцентрувати всі зусилля на розвитку продукції вітчизняного виробництва та аграрного сектора в цілому. Цілком ймовірно можливий ріст цін і попит на вітчизняну сільськогосподарську продукцію. Адже наша країна має всі можливості та передумови бути достойним експортером високоякісної продукції на міжнародному ринку.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9105
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nauk_chyt_2017_3_31-35.pdf261,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет