Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9118
|
Название: | Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу |
Авторы: | Золотницька, Ю. В. Zolotnitska, Yu. |
Ключевые слова: | підприємства готельно-ресторанного бізнесу готельно-ресторанний бізнес обліково-аналітичне забезпечення управлінський облік структурні підрозділи центри витрат центри відповідальності |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Золотницька Ю. В. Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу / Ю. В. Золотницька // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 89–91. |
Аннотация: | Постановка проблеми. Обліково-аналітичне забезпечення, належним чином організоване та побудоване, дозволяє приймати доцільні, раціональні, оперативні та ефективні управлінські рішення із найменшими витратами. Однак при організації такого обліково-аналітичного забезпечення важливим є врахування специфіки діяльності підприємства та центрів витрат, які є ключовими об’єктами управлінського обліку. Підприємства готельно-ресторанного бізнесу надають широкий спектр специфічних послуг, як основних, так і додаткових, які необхідно враховувати у обліку. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9118 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|