DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9244

Название: Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення
Авторы: Мороз, Ю. Ю.
Moroz, Yu.
Цаль-Цалко, Ю. С.
Tsal-Tsalko, Yu.
Ключевые слова: органічне виробництво
органічна продукція
органічне землеробство
аудитор
бухгалтерський облік
сертифікація
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Мороз Ю. Ю. Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення / Ю. Ю. Мороз, Ю. С. Цаль-Цалко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 37–47.
Аннотация: Увага світової громадськості до органічної продукції неухильно зростає. Таке ставлення зумовлено не лише турботою про навколишнє середовище, а й піклуванням про власне здоров’я. Україна не може стояти осторонь цієї тенденції, тому виробництво органічної продукції є актуальним для нашої держави. Вітчизняний споживач стає обережнішим та вимогливішим при виборі продуктів харчування. Як наслідок, зростає кількість виробників продуктів органічного походження. За визначенням Міжнародної федерації з розвитку органічного землеробства (IFОАМ) органічне землеробство об’єднує всі системи, які підтримують екологічно-, соціально- та економічно доцільне виробництво сільськогосподарської продукції.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9244
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_37-47.pdf160,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет