Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9244
|
Название: | Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення |
Авторы: | Мороз, Ю. Ю. Moroz, Yu. Цаль-Цалко, Ю. С. Tsal-Tsalko, Yu. |
Ключевые слова: | органічне виробництво органічна продукція органічне землеробство аудитор бухгалтерський облік сертифікація |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Мороз Ю. Ю. Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення / Ю. Ю. Мороз, Ю. С. Цаль-Цалко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 37–47. |
Аннотация: | Увага світової громадськості до органічної продукції неухильно зростає. Таке ставлення зумовлено не лише турботою про навколишнє середовище, а й піклуванням про власне здоров’я. Україна не може стояти осторонь цієї тенденції, тому виробництво органічної продукції є актуальним для нашої держави. Вітчизняний споживач стає обережнішим та вимогливішим при виборі продуктів харчування. Як наслідок, зростає кількість виробників продуктів органічного походження. За визначенням Міжнародної федерації з розвитку органічного землеробства (IFОАМ) органічне землеробство об’єднує всі системи, які підтримують екологічно-, соціально- та економічно доцільне виробництво сільськогосподарської продукції. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9244 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|