DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9246

Название: Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства
Авторы: Кухарець, В. В.
Kukharets, V.
Кухарець, С. М.
Kukharets, S.
Ключевые слова: органічне підприємство
органічна продукція
екологізація виробництва
продовольча безпека
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Кухарець В. В. Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства / В. В. Кухарець, С. М. Кухарець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 52–55.
Аннотация: Проблема продовольчої безпеки стала предметом активного розгляду світовим співтовариством з середини 70-х років ХХ століття, проте і наразі є надзвичайно актуальною. Концепція продовольчої безпеки складається з трьох взаємопов’язаних складових, визначених продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) – наявність, стабільність та доступ до їжі. Національна продовольча безпека є важливою умовою суверенітету держави, її внутрішньої політики, а також вагомою складовою незалежності в міжнародних відносинах. Стан продовольчої безпеки країни визначається широким спектром взаємозалежних показників, що систематизуються у відповідні групи, характеристикою однієї з яких є стан забезпечення населення якісною і безпечною продукцією.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9246
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_52-55.pdf67,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет