Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9251
|
Название: | Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів |
Авторы: | Бобер, А. В. Bober, A. Проценко, Л. В. Protsenko, L. |
Ключевые слова: | пивоварне виробництво переробка хмелю пивоварні якості сорти хмелю |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Бобер А. В. Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів / А. В. Бобер, Л. В. Проценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 73–76. |
Аннотация: | Хміль та продукти його переробки (хмелепродукти) – найбільш дорога і дефіцитна сировина, що використовується під час виробництва пива.
У сучасному пивоварному виробництві як в Україні, так і в більшості країн світу, значного поширення набули натуральні продукти переробки хмелю – гранули, етанольні та вуглекислотні екстракти. При цьому, слід зазначити, що за останні роки різко зросло виробництво гранульованого хмелю. Гранули хмелю тип 90, які виробляються в Україні, потребують дослідження їх пивоварних якостей, з метою раціонального використання у пивоварінні. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9251 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|