DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9259

Название: Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель
Авторы: Сова, Н. А.
Sova, N.
Луценко, М. В.
Lutsenko, M.
Корчмарьов, А. В.
Korchmarov, A.
Андрусевич, К. В.
Andrusevych, K.
Ключевые слова: органічне виробництво
органічні продукти
біологічна цінність
вітаміни
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель / Н. А. Сова, М. В. Луценко, А. В. Корчмарьов, К. В. Андрусевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 106–108.
Аннотация: Харчові продукти, які виготовлені за органічними технологіями є безпечними, містять більше поживних речовин, а також краще смакують, ніж конвенційні. Необхідно також відзначити, що органічне виробництво є сприятливішим для навколишнього середовища та гуманним для тварин. Останні дослідження свідчать, що рівень поживності та вміст вітамінів (особливо вітаміну С), а також деяких мінеральних речовин та поліфенолів – природних антиоксидантів, які допомагають зміцнити імунну систему людини – є вищим у культурах, які вирощені за органічними методами господарювання.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9259
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_106-108.pdf55,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет