Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9263
|
Название: | Ефективність виробництва органічної продукції у сільськогосподарських підприємствах |
Авторы: | Герасимчук, А. В. Herasymchuk, A. Мірзоєва, Т. В. Mirzoeva, T. |
Ключевые слова: | органічне виробництво біологічне землеробство продовольча безпека сільське господарство |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Герасимчук А. В. Ефективність виробництва органічної продукції у сільськогосподарських підприємствах / А. В. Герасимчук, Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 119–122. |
Аннотация: | Світовий ринок продовжує підвищувати вимоги до екологічно чистої та безпечної продукції сільського господарства, яку можливо отримати лише за умов біологічного (органічного) землеробства. Останнє передбачає повне вилучення з технології вирощування культур агрохімікатів та заміщення їх природними, органічними засобами. Однак, без відповідного рівня економічного ефекту виробники органічної продукції втрачають зацікавленість у виробництві, переорієнтовуються на його прибуткові види. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9263 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|