DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9267

Название: Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду
Авторы: П’ясківський, В. М.
Piaskivskyi, V.
Вербельчук, Т. В.
Verbelchuk, T.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: органічне виробництво
бджільництво
органічний мед
сертифікація землі
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: П’ясківський В. М. Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду / В. М. П’ясківський, Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 138–143.
Аннотация: Бджільництво має багатовікову історію і є одним з найдавніших промислів, яким займалася людина. Україна – одна з провідних держав світу, яка має розвинуте бджільництво, що забезпечує запилення ентомофільних сільськогосподарських культур, виробництво меду, воску та іншої продукції бджільництва для потреб населення, харчової, медичної, хімічної та інших галузей. Україну в світі визнають як батьківщину культурного бджільництва, заснованого працею П. І. Прокоповича.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9267
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_138-143.pdf109,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет