DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9269

Название: Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба
Авторы: Миколенко, С. Ю.
Mykolenko, S.
Гезь, Я. В.
Hez, Ya.
Омельченко, М. Ю.
Omelchenko, M.
Чернобривець, Р. О.
Chernobryvets, R.
Ключевые слова: продовольча безпека
виробництво хліба
борошняна сировина
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь, М. Ю. Омельченко, Р. О. Чернобривець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 146–149.
Аннотация: На сьогодні однією з основних проблем людства є забезпечення продовольчої безпеки. За даними FAO відмічається поступове зростання населення, яке до 2050 року становитиме понад 9 млрд. В зв’язку з цим, щоб забезпечити населення продуктами харчування необхідно не лише збільшувати обсяги виробництва рослинної і тваринної сировини, а й підвищувати використання продовольчої сировини, шляхом застосування безвідходних технологій при її переробці.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9269
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_146-149.pdf75,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет