Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9270
|
Название: | Передумови розвитку органічної аквакультури |
Авторы: | Вербельчук, С. П. Verbelchuk, S. Слюсар, М. В. Slusar, М. |
Ключевые слова: | органічна продукція рибне господарство рибництво рибопереробна галузь |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Вербельчук С. П. Передумови розвитку органічної аквакультури / С. П. Вербельчук, М. В. Слюсар // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 149–154. |
Аннотация: | Поряд з вирішенням загальної проблеми продовольчого забезпечення населення країни, підвищенням рівня та обсягів виробництва продукції рослинництва і тваринництва важливого значення набуває подальший розвиток специфічної галузі агропромислового комплексу – рибництва. Згідно з офіційним звітом ФАО, внутрішній ринок української риби та рибної продукції виглядає доволі сумно: лише 5% це аквакультурна продукція; близько 12% – промисел (у всіх водоймах, включаючи відкрите море), а 83% припадає на імпорт. Потенціал для розвитку галузі в України є: за офіційними даними Держрибагентства, на сьогодні більше ніж 7850 водойм задіяні під аквакультуру, і за підрахунками, вирощування риби там можна довести до кількості близько 98 тисяч тонн на рік. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9270 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|