DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9272

Название: Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку
Авторы: Шпак, Г. М.
Shpak, G.
Ключевые слова: споживчий ринок
потенційний покупець
фермерське господарство
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Шпак Г. М. Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку / Г. М. Шпак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 158–163.
Аннотация: Як повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України, органічне виробництво займає майже 1% від загальної площі сільськогосподарських земель країни. За останні 5 років площі сертифікованих органічних земель збільшилися на 54% і становить 410,55 тис. га, половина яких зайнята зерновими (48,1%). Крім того, за площею органічних сільгоспугідь Україна займає 11-е місце в Європі і 20-е місце в світі. Ринок органіки в Україні продовжує зростати з кожним роком. Якщо в травні 2016 року в Україні на ринку органічної продукції налічувалося 284 компаній, то до лютого 2017 року їхня кількість збільшилася до 399. При цьому, статус «органічний» в даний час мають 326 компаній.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9272
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_158-163.pdf125,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет