Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9272
|
Название: | Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку |
Авторы: | Шпак, Г. М. Shpak, G. |
Ключевые слова: | споживчий ринок потенційний покупець фермерське господарство |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Шпак Г. М. Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку / Г. М. Шпак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 158–163. |
Аннотация: | Як повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України, органічне виробництво займає майже 1% від загальної площі сільськогосподарських земель країни. За останні 5 років площі сертифікованих органічних земель збільшилися на 54% і становить 410,55 тис. га, половина яких зайнята зерновими (48,1%). Крім того, за площею органічних сільгоспугідь Україна займає 11-е місце в Європі і 20-е місце в світі. Ринок органіки в Україні продовжує зростати з кожним роком. Якщо в травні 2016 року в Україні на ринку органічної продукції налічувалося 284 компаній, то до лютого 2017 року їхня кількість збільшилася до 399. При цьому, статус «органічний» в даний час мають 326 компаній. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9272 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|