Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9275
|
Название: | Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво |
Авторы: | Панцирева, Г. В. Pantsyreva, G. |
Ключевые слова: | господарсько-біологічні особливості сорту фітосанітарний стан ґрунту агротехнічне значення люпину |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Панцирева Г. В. Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво / Г. В. Панцирева // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 173–175. |
Аннотация: | Люпин – надзвичайно важлива культура у сучасному аграрному виробництві України та світу. Прогресуюча динаміка збільшення вирощування люпину, в тому числі і білого зумовлена високою цінністю насіння і властивістю зв’язувати азот з повітря. Також дана культура має важливе агротехнічне значення. За вегетацію культура здатна накопичувати в ґрунті до 100–120 кг/га азоту в перерахунку на діючу речовину. Тому, люпин білий є добрим попередником для послідуючих культур сівозміни. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9275 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|