DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9275

Название: Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво
Авторы: Панцирева, Г. В.
Pantsyreva, G.
Ключевые слова: господарсько-біологічні особливості сорту
фітосанітарний стан ґрунту
агротехнічне значення люпину
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Панцирева Г. В. Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво / Г. В. Панцирева // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 173–175.
Аннотация: Люпин – надзвичайно важлива культура у сучасному аграрному виробництві України та світу. Прогресуюча динаміка збільшення вирощування люпину, в тому числі і білого зумовлена високою цінністю насіння і властивістю зв’язувати азот з повітря. Також дана культура має важливе агротехнічне значення. За вегетацію культура здатна накопичувати в ґрунті до 100–120 кг/га азоту в перерахунку на діючу речовину. Тому, люпин білий є добрим попередником для послідуючих культур сівозміни.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9275
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_173-175.pdf60,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет