Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9278
|
Название: | Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі |
Авторы: | Соколова, А. О. Sokolova, A. Поліщук, М. О. Polishchuk, M. Пахольчук, В. Д. Pakholchuk, V. |
Ключевые слова: | система землеробства антропогенний вплив пестициди |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Соколова А. О. Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі / А. О. Соколова, М. О. Поліщук, В. Д. Пахольчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 184–189. |
Аннотация: | Продовольча безпека і соціальна захищеність населення визначаються рівнем функціонування пріоритетних галузей економіки, однією з яких є сільське господарство. Картоплярство – це саме та галузь сільськогосподарського виробництва, яка має вирішальне значення для розв’язання вище вказаних проблем. Сільськогосподарські підприємства та особисті селянські господарства Волинської області завжди належали до регіону традиційного картоплярства. У 2016 р. За показником виробництва картоплі з розрахунку на 1 жителя область зайняла ІІІ місце в Україні. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9278 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|