Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9284
|
Название: | Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції |
Авторы: | Сикало, О. О. Sykalo, O. Сильчук, О. І. Sylchuk, O. Вигера, С. М. Vyhera, S. Чернега, Т. О. Cherneha, T. |
Ключевые слова: | фітоценози фітодизайн випаровування ґрунту |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції / О. О. Сикало, О. І. Сильчук, С. М. Вигера, Т. О. Чернега // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 208–212. |
Аннотация: | На сучасному етапі існує декілька напрямів виробництва сировини та продукції культурних фітоценозів для харчування суспільства та використання в інших напрямах, зокрема: з використанням синтетичних технологічних матеріалів; без використання синтетичних технологічних матеріалів; з новітнім технічним та інформаційним забезпеченням. В другій половині ХХ – на початку ХХІ століття в світі відновилося історичне виробництво якісної та безпечної сировини та продукції, яке ґрунтується на обмеженні використання синтетичних технологічних матеріалів (органічне та біодинамічне господарювання), що є важливим природоохоронним чинником. За своєю суттю цей традиційний напрям виробництва продукції функціонував протягом багатьох століть, але науковий супровід розпочався лише в першій половині ХХ століття. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9284 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|