Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9285
|
Название: | Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства |
Авторы: | Кальчук, Л. А. Kalchuk, L. Дідух, М. І. Didukh, M. Біденко, В. М. Bidenko, V. Трохименко, В. З. Trokhymenko, V. Степаненко, В. М. Stepanenko, V. |
Ключевые слова: | система утримання спосіб утримання метод утримання |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства / Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, В. М. Біденко [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 212–219. |
Аннотация: | У тваринництві, на відміну від промисловості, основним засобом переробки сировини в кінцеву продукцію є живі істоти з усім різноманіттям їх індивідуальних характеристик і поведінкових реакцій. При цьому корова виступає не тільки як засіб переробки корму в молоко, а й як засіб відтворення стада, що вимагає різних підходів на кожній з фаз біологічного циклу. У зв’язку з цим технологія виробництва молока включає в себе як невід’ємні складові частини технологію утримання тварин і технологію їх обслуговування. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9285 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|