Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9291
|
Название: | Економічні аспекти виробництва та споживання гречки |
Авторы: | Чередніченко, О. О. Cherednichenko, O. |
Ключевые слова: | гречана продукція гречана крупа врожайність зерна |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Чередніченко О. О. Економічні аспекти виробництва та споживання гречки / О. О. Чередніченко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 237–241. |
Аннотация: | Гречана крупа займає чільне місце у споживчому кошику населення України, тому попит на неї завжди був і залишається досить високим. А, оскільки гречка, як основна круп’яна культура, є невід’ємною складовою вітчизняного ринку зерна, то саме тому цю культуру охоче вирощують в органічному землеробстві. У сучасних умовах за порівняно низького рівня розвитку тваринництва і явно недостатнього виробництва й споживання тваринницької продукції гречка особливо необхідна для успішного вирішення продовольчої проблеми в усіх регіонах України. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9291 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|