DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9295

Название: Негативні чинники, які призводять до зниження рівня продовольчої безпеки держави та способи їх подолання (за прикладом Житомирської області)
Авторы: Черниш, Р. Ф.
Chernysh, R.
Ключевые слова: негативна динаміка
законодавче регулювання
підвищення рівня продовольчої безпеки
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Черниш Р. Ф. Негативні чинники, які призводять до зниження рівня продовольчої безпеки держави та способи їх подолання (за прикладом Житомирської області) / Р. Ф. Черниш // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 252–255.
Аннотация: Станом на початок 2018 р. виробництвом сільськогосподарської продукції на території Житомирської області займається понад 700 сільськогосподарських підприємств (з них понад 180 інвестиційно-активні холдингові компанії, які мають в обробітку 337,5 тис. га сільськогосподарських угідь – 32% наявної в області ріллі), зареєстровано понад 1 тис. фермерських господарств, з них понад 500 здійснюють господарську діяльність (площа землі в обробітку фермерських господарств області складала 68,8 тис. га, у т.ч. ріллі 66,4, в середньому на одне фермерське господарство припадає 117 га.) та близько 200 тис. особистих підсобних господарств. Не зважаючи на кількісний показник суб’єктів виробництва сільськогосподарської продукції, аналіз наявної інформації свідчить про наявність системних прогалин в ході реалізації державних заходів в сфері продовольчої безпеки, які є характерними як для регіону так і для держави в цілому. Вказане є актуальним, беручи до уваги те, що продовольча безпека є одним із найважливіших чинників в структурі національної безпеки будь-якої держави.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9295
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_252-255.pdf74,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет