Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9296
|
Название: | Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні |
Авторы: | Котелевич, В. А. Kotelevych, V. |
Ключевые слова: | харчові продукти ринок моніторинг |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Котелевич В. А. Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні / В. А. Котелевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 255–261. |
Аннотация: | Виробництво та реалізація безпечних харчових продуктів є важливою передумовою збереження здоров’я населення країни. Саме тому забезпечення екологічно-чистими продуктами харчування населення було і залишається загальнодержавною проблемою України, що потребує першочергового вирішення. У сучасних умовах жорсткої конкурентної боротьби за ринки збуту продукції підприємства розвинутих країн все ширше застосовують ефективний інструмент забезпечення успіху – системи якості, які відповідають визнаним міжнародним вимогам, що містяться у Міжнародних та Європейських стандартах з якості та сертифікації. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9296 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|