Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 2 (32), т. 2 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/93
|
Название: | Методика оцінки ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі |
Другие названия: | Methods of assessing efectiveness of organization innovation of meat-processing enterprises |
Авторы: | Теленчук, В. С. Telenchuk, V. |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Теленчук В. С. Методика оцінки ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі / В. С. Теленчук // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 2. – С. 67–78. |
Аннотация: | Розглянуто алгоритм процесу оцінювання ефективності впровадження організаційних інновацій. Запропоновано методику оцінки ефективності впровадження даних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі. Обґрунтовано перевагу методики, яка полягає в можливості врахування додаткових ефектів, що можуть виникнути у разі реалізації одночасно кількох інновацій. |
Описание: | The essence of the algorithm of the evaluation effectiveness of organizational innovation. The method of evaluating the effectiveness of implementation of such innovation in enterprises of meat processing industry. The advantages of technique, which is the ability to take into account additional effects that may arise in the case of multiple innovations simultaneously. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/93 |
Располагается в коллекциях: | 2012, № 2 (32), т. 2
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|