Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9300
|
Название: | Проблеми використання водних ресурсів у процесі розвитку органічного виробництва в Україні та можливі шляхи їх вирішення |
Авторы: | Башинська, І. Л. Bashynska, I. |
Ключевые слова: | якість води стічні води продукти харчування |
Issue Date: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Башинська І. Л. Проблеми використання водних ресурсів у процесі розвитку органічного виробництва в Україні та можливі шляхи їх вирішення / І. Л. Башинська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 271–275. |
Аннотация: | Виробництво органічної продукції або сировини являє собою виробничу діяльність, на всіх етапах якої застосовуються методи, принципи та правила для отримання натуральної (екологічно чистої) продукції, а також збереження та відновлення природних ресурсів.
Використання водних ресурсів в процесі розвитку органічного виробництва в Україні відіграє дуже важливу роль, оскільки вода приймає участь майже у всіх технологічних процесах органічного сільськогосподарського виробництва, як тваринництва так і рослинництва, а також промислового виробництва органічних продуктів харчування. На даний час органічне виробництво в Україні представлено багатьма видами органічних продуктів, такими, як: зернові, бобові і олійні культури, м’ясо та м’ясопродукти, молоко і молочні продукти, хлібобулочні вироби, крупи, соки, сиропи та ін. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9300 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|