|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9302
|
| Название: | Окремі аспекти розвитку органічного виробництва в умовах сьогодення |
| Авторы: | Федорчук, Т. Ю. Fedorchuk, T. Мірзоєва, Т. В. Mirzoieva, T. |
| Ключевые слова: | екологічний стан харчові продукти відтворення родючості ґрунту |
| Дата публикации: | 2018 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
| Библиографическое описание: | Федорчук Т. Ю. Окремі аспекти розвитку органічного виробництва в умовах сьогодення / Т. Ю. Федорчук, Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 282–286. |
| Аннотация: | На сьогоднішній день дуже актуальною є тема розвитку органічного виробництва. Пов’язано це з низкою екологічних, економічних та соціальних переваг, які зумовлює функціонування даної сфери діяльності. Весь світ спрямовує свої зусилля на інтенсифікацію сільського господарства, що, в свою чергу, негативно впливає не тільки на навколишнє середовище, а й веде до виснаження природних ресурсів, без яких не можливе агровиробництво взагалі. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9302 |
| ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|