Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9311
|
Название: | Організаційно-технологічна методологія гармонізації трофології людини та виробництва органічної продукції |
Другие названия: | Организационно-технологическая методология гармонизации трофологии человека и производства органической продукции Organizational-technological methodology of harmonization of human trophology and production of organic products |
Авторы: | Вигера, С. М. Vyghera, S. Ключевич, М. М. Klyuchevich, M. |
Ключевые слова: | органічна продукція органическая продукция organic products трофологія трофология trophology органічне виробництво органическое производство organic production фітоценози фитоценозы phytocenoses |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Вигера С. М. Організаційно-технологічна методологія гармонізації трофології людини та виробництва органічної продукції / С. М. Вигера, М. М. Ключевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 318–328. |
Аннотация: | Згідно даних Всесвітньої організації охорони здоров’я відомо, що спосіб життя та харчування людини в межах 50 відсотків впливає на здоров’я, як стан повного фізичного, розумового та соціального благополуччя суспільства. Согласно данным Всемирной организации здравоохранения известно, что образ жизни и питания человека в пределах 50 процентов влияет на здоровье, как состояние полного физического, умственного и социального благополучия общества. According to the World Health Organization, it is known that a person's life and nutrition within the limits of 50 percent affects health as a state of complete physical, mental and social well-being of a society. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9311 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|