Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9322
|
Название: | Використання органічних кормових засобів в літній підгодівлі корів молочного напрямку продуктивності на пасовищах |
Другие названия: | Использование органических кормовых средств в летней подкормке коров молочного направления продуктивности на пастбищах Use of organic fodder in summer fattening dairy cows in pastures |
Авторы: | Рязанцев, О. В. Riazantsev, O. Борщенко, В. В. Borschenko, V. |
Ключевые слова: | пасовища пастбища pastures підгодівля корів подкормка коров feeding cows органічні корми органические корма organic feed |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Рязанцев О. В. Використання органічних кормових засобів в літній підгодівлі корів молочного напрямку продуктивності на пасовищах / О. В. Рязанцев, В. В. Борщенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 368–373. |
Аннотация: | Саме органічне сільське господарство надає можливість якісно нового розвитку аграрного сектора, а також забезпечує не тільки продовольчу безпеку, але і нешкідливість харчових продуктів з найменшим несприятливим впливом на навколишнє середовище. Виробництво органічної продукції повинне досягти екологічного балансу, шляхом розробки систем ведення сільського господарства, створення середовища проживання і підтримки генетичного та сільськогосподарського різноманіття. Именно органическое сельское хозяйство дает возможность качественно нового развития аграрного сектора, а также обеспечивает не только продовольственную безопасность, но и безвредность пищевых продуктов с наименьшим неблагоприятным воздействием на окружающую среду. Производство органической продукции должно достичь экологического баланса, путем разработки систем ведения сельского хозяйства, создания среды и поддержания генетического и сельскохозяйственного разнообразия. Organic agriculture provides an opportunity for a qualitatively new development of the agrarian sector, and also provides not only food security, but also the harmlessness of food products with the least adverse impact on the environment. The production of organic products should achieve ecological balance by developing agricultural systems, creating a habitat and supporting genetic and agricultural diversity. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9322 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|