Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9341
|
Название: | Вплив бренду «органік» на розвиток сільських територій |
Авторы: | Кравчук, І. І. Kravchuk, I. Кравчук, І. А. Kravchuk, I. |
Ключевые слова: | органічне виробництво здорове харчування органічні продукти |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Кравчук І. І. Вплив бренду «органік» на розвиток сільських територій / І. І. Кравчук, І. А. Кравчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 450–454. |
Аннотация: | Основними тенденціями формування потенціалу продовольчого забезпечення та підвищення якості життя національних соціумів в останні 30 років є розвиток безпечних для життя і здоров’я людей технологій виробництва продуктів харчування, що зумовило входження в широкий ужиток виразів «екологічно чистий продукт», «органічний продукт», «натуральний продукт». Поступово ці вирази стали «брендами сприйняття» споживачем продукції, що має документально підтверджені характеристики безпечних процесів її виробництва на всіх стадіях – «виробництво сировини – переробка – виробництво продуктів харчування», а сільські території, на яких здійснюється (або може здійснюватись) виробництво органічної продукції рослинництва і тваринництва, стали ототожнюватись у свідомості фермерів, голів особистих селянських господарств, потенційних інвесторів як привабливі для ведення органічного бізнесу. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9341 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|