|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9359
|
Название: | Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва |
Авторы: | Лісогурська, Д. В. Lisohurska, D. Фурман, С. В. Furman, S. Ковальчук, І. В. Kovalchuk, I. Кураченко, Н. М. Kurachenko, N. Дорохов, В. І. Dorokhov, V. |
Ключевые слова: | продукти бджільництва пластмасові решітки продуктивність бджолиних сімей |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва / Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман, І. В. Ковальчук [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 505–507. |
Аннотация: | Прополіс є продуктом бджільництва з унікальними біологічними властивостями, які давно помітила людина. Він має знеболюючу, протимікробну, протигрибкову, регенеруючу дію. Його використовують для виготовлення лікарських засобів. Це ставить певні вимоги до його складу і якості, які визначаються цілим рядом факторів, основним з яких є технологія одержання. Попит на прополіс в Україні останнім часом зростає, задовольнити який можна шляхом збільшення його виробництва. Протягом медоносного сезону від однієї сім’ї можна зібрати до 100 г прополісу, а застосовуючи передові технології – 150–200 г і більше. Тому ми поставили мету вивчити хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9359 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|