Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9360
|
Название: | Стан органічної кормової бази бджільництва на Житомирщині |
Авторы: | Лісогурська, О. В. Lisogurska, O. Кривий, М. М. Kryvyi, М. Лісогурська, Д. В. Lisogurska, D. Фурман, С. В. Furman, S. Кудрик, А. П. Kudryk, А. |
Ключевые слова: | природні медоносні угіддя медоносне різнотрав’я лісові медоноси |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Стан органічної кормової бази бджільництва на Житомирщині / О. В. Лісогурська, М. М. Кривий, Д. В. Лісогурська [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 507–509. |
Аннотация: | Розвиток органічного виробництва у світі дав поштовх українським пасічникам у формуванні екологічного бджільництва, що виробляє органічну продукцію. Однак український ринок такої продукції тільки починає формуватися, і його розвиток порівняно із світовим є значно нижчим. Хоча Україна має практично всі умови, щоб посісти одне з перших місць серед виробників органічної продукції бджільництва в світі. Аби пасіка набула статусу «органічної», необхідно виконати низку умов. Серед них – наявність органічної кормової бази. За даними 1999 р. найбільшу частку площі на Житомирському Поліссі становили природні медоносні угіддя – 89%. Тому ми поставили перед собою мету вивчити стан кормової бази бджільництва на Житомирщині щодо перспектив розвитку органічного виробництва. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9360 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|