Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9368
|
Название: | Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції |
Авторы: | Трофімова, Г. В. Trofimova, G. |
Ключевые слова: | продукція вівчарства випасання овець пісчані екосистеми |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Трофімова Г. В. Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції / Г. В. Трофімова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 538–541. |
Аннотация: | Забруднення довкілля промисловими підприємствами надмірними викидами в атмосферу відпрацьованих газів, утвореннями різноманітних токсичних відходів, скидами забруднюючих речовин у поверхневі водойми, і як наслідок, потрапляння їх у підземні водні об’єкти, а також порушення біологічної рівноваги в природі, спричинене інтенсивним аграрним виробництвом, залишки наслідків Чорнобильської катастрофи, безвідповідальне втручання людини у довкілля – це далеко не повний перелік причин, які змушують змінити гастрономічні уподобання споживачів на користь зміцнення свого здоров’я та покращення навколишнього природного середовища. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9368 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|