DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9368

Название: Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції
Авторы: Трофімова, Г. В.
Trofimova, G.
Ключевые слова: продукція вівчарства
випасання овець
пісчані екосистеми
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Трофімова Г. В. Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції / Г. В. Трофімова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 538–541.
Аннотация: Забруднення довкілля промисловими підприємствами надмірними викидами в атмосферу відпрацьованих газів, утвореннями різноманітних токсичних відходів, скидами забруднюючих речовин у поверхневі водойми, і як наслідок, потрапляння їх у підземні водні об’єкти, а також порушення біологічної рівноваги в природі, спричинене інтенсивним аграрним виробництвом, залишки наслідків Чорнобильської катастрофи, безвідповідальне втручання людини у довкілля – це далеко не повний перелік причин, які змушують змінити гастрономічні уподобання споживачів на користь зміцнення свого здоров’я та покращення навколишнього природного середовища.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9368
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_538-541.pdf78,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет