DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/938

Название: Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпеки
Авторы: Холодова, О. Ю.
Ключевые слова: продовольча безпека
якість
здорове харчування
органічне виробництво
Дата публикации: 2013
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Холодова О. Ю. Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпеки / О. Ю. Холодова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 267–272.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/938
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organic_20132_267-272.pdf233,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет