Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9392
|
Название: | Підгодівля дрібної рогатої худоби концентрованими кормами на пасовищах |
Другие названия: | Подкормка мелкого рогатого скота концентрированными кормами на пастбищах Supplementation of small cattle by concentrate on pastures |
Авторы: | Борщенко, В. В. Borschenko, V. |
Ключевые слова: | пасовища пастбища grazing land кози козы goats вівці овцы sheeps підгодівля подкормка supplementation концентрати концентраты concentrates конверсія корму в молоко та м’ясо конверсия корма в молоко и мясо conversion of feed to milk and meat економічна ефективність экономическая эффективность economic efficiency |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Вінницький національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Борщенко В. В. Підгодівля дрібної рогатої худоби концентрованими кормами на пасовищах / В. В. Борщенко // Зб. наук. пр. Вінницького нац. аграр. ун-ту. Сер. Сільськогосподарські науки. – 2014. – Вип. 1 (83), т. 2. – С. 3–12. |
Аннотация: | Розглянуті питання планування підгодівлі дрібної рогатої худоби концентрованими кормами на пасовищі; розроблені схеми підгодівлі тварин молочної та м’ясної продуктивності з врахуванням якості та пропозиції пасовищного корму та проведена оцінка економічної ефективності такої підгодівлі. Рассмотрены вопросы планирования подкормки мелкого рогатого скота концентрированными кормами на пастбище; разработаны схемы подкормки животных молочной и мясной продуктивности с учетом качества и предложения пастбищного корма и проведена оценка экономической эффективности такой подкормки. The question of planning small livestock supplementation by concentrate feed on pasture considered; schemes supplementation of dairy and meat animals was developed taking into account the quality and supply of pasture forage; evaluated cost-effectiveness of such feeding. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9392 |
ISSN: | 2306-7799 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|