DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра нормальної і патологічної морфології, гігієни та експертизи >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9602

Название: Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні
Другие названия: Крольчатина – важный резерв мяса в Украине
Meat of rabbits is an important reserve of meat in Ukraine
Авторы: Котелевич, В. А.
Кothelevych, V.
Ключевые слова: кролятина
крольчатина
rabbit meat
тушки
carcasses
якість м’яса
качество мяса
quality of meat
забійна маса
убойная масса
slaughter mass
забійний вихід
убойный выход
slaughter
Дата публикации: 2018
Издатель: Інститут біології тварин Національної академії аграрних наук України
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні / В. А. Котелевич // Біологія тварин. – 2018. – Т. 20, № 3 : Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 4–5 жовт. 2018 р. – C. 128.
Аннотация: Серед усіх видів м’яса кролятина за протеїновою поживністю, соковитістю, ніжністю, смаковими якостями та засвоюваністю займає одне з перших місць. Вона містить повноцінний протеїн та всі незамінні амінокислоти. Кролятина багата макро- і мікроелементами, вітамінами групи B, PP та E.
Среди всех видов мяса крольчатина по протеиновой питательности, сочности, нежности, вкусовым качествам и усвояемости занимает одно из первых мест. Она содержит полноценный белок и все незаменимые аминокислоты. Крольчатина богата макро- и микроэлементами, витаминами группы B, PP и E.
Among all types of meat, rabbit meat is one of the first places in terms of protein nutrition, juiciness, tenderness, taste and digestibility. It contains a complete protein and all essential amino acids. Rabbit meat is rich in macro- and trace elements, vitamins B, PP and E.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9602
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Biology_tv_2018_20_3_128.pdf239,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет