|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра нормальної і патологічної морфології, гігієни та експертизи >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9602
|
Название: | Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні |
Другие названия: | Крольчатина – важный резерв мяса в Украине Meat of rabbits is an important reserve of meat in Ukraine |
Авторы: | Котелевич, В. А. Кothelevych, V. |
Ключевые слова: | кролятина крольчатина rabbit meat тушки carcasses якість м’яса качество мяса quality of meat забійна маса убойная масса slaughter mass забійний вихід убойный выход slaughter |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Інститут біології тварин Національної академії аграрних наук України |
Библиографическое описание: | Котелевич В. А. Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні / В. А. Котелевич // Біологія тварин. – 2018. – Т. 20, № 3 : Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 4–5 жовт. 2018 р. – C. 128. |
Аннотация: | Серед усіх видів м’яса кролятина за протеїновою поживністю, соковитістю, ніжністю, смаковими якостями та засвоюваністю займає одне з перших місць. Вона містить повноцінний протеїн та всі незамінні амінокислоти. Кролятина багата макро- і мікроелементами, вітамінами групи B, PP та E. Среди всех видов мяса крольчатина по протеиновой питательности, сочности, нежности, вкусовым качествам и усвояемости занимает одно из первых мест. Она содержит полноценный белок и все незаменимые аминокислоты. Крольчатина богата макро- и микроэлементами, витаминами группы B, PP и E. Among all types of meat, rabbit meat is one of the first places in terms of protein nutrition, juiciness, tenderness, taste and digestibility. It contains a complete protein and all essential amino acids. Rabbit meat is rich in macro- and trace elements, vitamins B, PP and E. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9602 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|